navigation

FEIL Cargo-Shuttle. 2-delige routetreinaanhanger voor dragers voor kleine ladingen (KLD)

FEIL Cargo-Shuttle. 2-delige routetreinaanhanger voor dragers voor kleine ladingen (KLD)

Zonder onderbreking en omladen van de leverancier naar de plaats van verbruik! Dat gaat heel eenvoudig met de Cargo-Shuttle, want hij biedt plaats voor wel vier rolldollys tegelijkertijd en is daardoor de perfecte oplossing voor het transport van kleine onderdelen. Zo kunnen werkstations optimaal voorzien worden van verschillende soorten materiaal, zonder onnodige tussentijdse handling.

Als "Split-Carrier" bestaat deze routetreinaanhanger uit twee delen: het transportframe en de ladingdrager. De ladingdrager kan inclusief de lading worden klaargezet, opgeslagen en direct op de routetrein gezet worden. Daardoor komen het in- en uitpakken en het omladen te vervallen. Verpakkingsmateriaal is nu helemaal niet meer nodig, want de kleine onderdelen blijven vanaf het orderverzamelen tot aan de verwerking in dezelfde bakken.

Stabiele oprijplatformen maken de hantering gemakkelijker en dienen tegelijkertijd als zijdelingse vergrendeling bij het transport. Bevestigingsbeugels voor en achter zorgen voor extra steun. En als lege verpakking kunnen de afzonderlijke Cargo-delen ruimtebesparend gestapeld worden.

Met de Cargo-Shuttle kan materiaal op hetzelfde moment beladen en onbeladen worden. Hierdoor worden "leeg-ritten" en het gebruik van stapelaars verminderd. En minder verkeer verhoogt weer de veiligheid in het bedrijf. De zo verbeterde materiaalstroom verlaagt de kosten voor de intralogistiek.

Contact +31 (0) 181 - 408282