navigation

FEIL GLT-Shooter

FEIL GLT-Shooter

Met GLT-Shooter heeft FEIL een klantspecifiek systeem voor transport en overdracht van dragers voor grote ladingen ontwikkeld. Het routetrein-systeem bestaat uit een draaibaar platform, de routetrein-shuttle GLT-Shooter en het station voor de overdracht van de drager voor grote ladingen. Bijzonder: het puur mechanische systeem is zo ontworpen dat één enkele persoon ladingen van max. 600 kg met de hand kan bewegen – zonder elektronische, hydraulische of pneumatische hulpmiddelen!

Ook de andere eigenschappen van het routetrein-systeem maken de handling van dragers voor grote ladingen gemakkelijker. Een automatische vergrendeling beveiligt de lading, de routetreinaanhanger kan 360° gedraaid worden en zijdelings uit de groep schuiven. De Shuttle is compatibel met de meeste bestaande routetrein-systemen en geschikt voor de meest uiteenlopende dragers voor grote ladingen. Er kunnen max. 8 routetreinaanhangers aan elkaar gekoppeld getransporteerd worden, de maximale snelheid bedraagt 6 km/h.

drive2dock: dit systeem perfectioneert de koppeling tussen plaats van verbruik en Shuttle. Ook na een bocht kan de routetrein-shuttle GLT-Shooter betrouwbaar en direct op het verbruiksstation of op het station aansluiten.

Contact +31 (0) 181 - 408282